Terug

Dr. Tisscher zou maandag onmiddelijk onze huisarts bellen om opname te regelen op zijn afdeling in het ziekenhuis in Den Bosch. Het liefst had hij dit diezelfde zaterdag nog geregeld, maar aangezien het weekend was kon je de huisarts uiteraard niet bereiken.
Dr. Tisscher heeft nog de medicijnen nagekeken die ik van dr. van Montfort had gekregen en die waren allemaal prima en die moest ik ook blijven gebruiken (acclysomadine, euzyme en xaya). Ook raadde hij ons L-carnitine aan, het liefst vloeibaar in combinatie met aminozuren. Daar Henk en ik beide aan bodybuilding hebben gedaan, wisten we dat we dit bij een dergelijke sportzaak konden krijgen... toevallig hebben wij dit ook gebruikt toen we nog sportte, toen wel niet in vloeibare vorm. Henk heeft toen een vriend gebeld en hij is het onmiddellijk gaan regelen zodat we het die dag nog in huis zouden hebben... al vroegen we ons wel af hoe ik dat in hemelsnaam naar binnen moest krijgen, want ik kon tenslotte absoluut niet slikken.
Ook raadde dr. Tisscher me aan om een steen te kopen die ik mooi vond. Nu vind ik blauwgroene stenen mooi, maar ik wist niet meer hoe die heette. Henk meende dat het een turkoois was wat ik bedoelde, maar dat bleek hem dus niet te zijn. Een oom van mij doet pendelen en hij verkoopt ook stenen en hij heeft met pendelen getest dat een turkoois niet goed voor me was, maar dat een barnsteen mij energie zou geven. Mijn moeder heeft beide stenen meegenomen, zodat ik kon kijken/voelen welke ik wilde hebben. Die turkoois stond me dus onmiddellijk tegen en ik vond hem niet mooi, maar die barnsteen vond ik heel mooi en hij voelde fijn aan en dus heb ik die ook genomen. Toen mijn moeder met die barnsteen aankwam viel me een gesproken boek in wat ik nog niet zo lang geleden geluisterd had, daar kwam ook een barnsteen in voor en ik vroeg me af hoe die er uit zou zien... toeval?
Tegen de avond kwam mijn moeder met 8 verschillende merken bronwater oa spa blauw, bar le duc en nog wat minder bekende soorten. In iedere fles stak ze een rietje en zo heb ik liggend geprobeerd te drinken. En weet je wat raar is... van de 8 merken kreeg ik er 6 nog niet eens opgezogen door het rietje zo verzwakt was ik... maar 2 merken kon ik zo drinken! Lekker, ik kreeg weer vocht naar binnen... oh, wat is water toch lekker!!
Sindsdien kan ik weer drinken; het toevallige is dat 1 merk met extra calcium is en het andere merk wat ik kan verdragen is met extra magnesium, dus blijkbaar heeft mijn lichaam aan die 2 stoffen behoefte. Ik drink nu overdag Activ van Danone, dit is met extra calcium en 's nachts staat een beker met Hepar naast me, dit is met extra magnesium. Ik mag absoluut geen kraanwater of ander bronwater meer hebben, althans voorlopig niet, dus ook het eten wordt met bronwater gekookt. Ik merk dat ik eens in de 2 à 3 dagen een 2-3 bekertjes met Hepar nodig heb... Danone vind ik het lekkerste, maar als ik magnesium nodig heb dan vind ik Danone heel vies en na een paar bekertjes Hepar is het dan weer goed en smaakt me de Danone weer prima. Dus sinds zaterdagavond 20 juli kan ik gelukkig weer wat drinken... JIPPIE!!!

Vervolg

 

Sitemap