Terug

De dagen dat ik boven heb gelegen heb ik eigenlijk alleen maar wat tv gekeken en een beetje gesproken boek geluisterd, voor iets anders was ik veel te moe. Ik heb mijn katjes ontzettend gemist en ik heb dan ook best wel gebaald dat ik ze 4 dagen niet zag. Gelukkig waren ze allemaal heel blij toen ze mij weer zagen, ook de kleintjes. Luna ligt al vanaf het begin steeds bij mij. Ze trekt heel erg naar mij toe en ik was bang dat door die dagen EPD zij naar Henk toe zou trekken, omdat ik dan dus 4 dagen afwezig was. Gelukkig is ze mij trouw gebleven en is ze dus niet overgelopen.

24/03/2003: Ik heb vorige week met dr. v. Montfort gesproken, omdat het eten momenteel heel slecht gaat. Ik word nl kotsmisselijk als ik warm eten ruik en als ik het toch probeer te eten dan krijg ik buikpijn en word ik misselijk. Sinds de EPD word ik misselijk van kookluchten, maar ik dacht dat dit vanzelf wel weg zou trekken na een paar weken. Omdat het echter aanhoudt en alleen maar erger wordt heb ik dr. v. Montfort dus toch maar gebeld.
Een paar weken geleden was mijn moeder hier en was ze wat vlees aan het braden voor Henk. Ik werd hier zo ziek van, ik viel zelfs bijna flauw van de lucht dat ik naar buiten heb moeten vluchten. Helaas was het niet echt warm buiten en heb ik dus een paar uur buiten liggen vernikkelen van de kou... de kooklucht is tenslotte niet 1-2-3 weg.
Ik meende dat het weer een voedselaversie was, zoals ik een jaar terug ook heb gehad (zie 'Pijnstilling'), maar dr. v. Montfort betwijfelt dit. Volgens hem is een voedselaversie nl psychisch en dat zou het bij mij niet zijn, er zou bij mij iets anders aan de hand zijn... het zat hem in ieder geval niet lekker, ook omdat ik er de vorige keer 35 kilo van ben afgevallen.
Ik moet nu in ieder geval zorgen dat ik voldoende water en vitaminen en mineralen binnen krijg en voorlopig geen warm eten meer eten. Ik mag het niet forceren en het maar gewoon bij boterhammen houden, want dat kan ik wel zonder problemen eten en als het gaat moet ik zoveel mogelijk rauwkost eten... helaas is er niet veel qua rauwkost wat ik kan verdragen. In ieder geval smaken me de boterhammen goed en dus eet ik me daar maar mee vol.

Wat trouwens ook heel frappant is: ik heb al weken iedere dag behoefte aan 2 eieren en dat ruikt toch heel sterk en toch kan ik het verdragen... rara. Volgens Lia Metz en dr. v. Montfort kan dit duiden op een vitamine B12 tekort, er blijkt vit. B12 in eigeel te zitten. Dus heb ik mijn huisarts laten komen voor een B12-injectie en jawel hoor, mijn behoefte aan eieren is weg! De laatste injectie was in januari, dus het werd inderdaad weer tijd voor een prikkie.

18/08/2003: Dr.v.Montfort was ook bereid om een ft3 (schildklier) bepaling te doen. Ik had dit al aan mijn huisarts gevraagd, maar hij vond dit niet nodig daar mijn TSH normaal was (3,1). Volgens deze site echter wil dat niet zoveel zeggen en dus wilde ik een fatsoenlijke test laten doen. Daar mijn huisarts dat niet wilde heb ik dus dr.v.Montfort ernaar gevraagd en hij heeft ingestemd en vond het zelfs een goed idee. Ik heb mijn urine 24 uur moet opvangen en daarna met een spuitje er wat uit moeten halen en dit op moeten sturen. Dit onderzoek is iets nieuws en speciaals en moet heel goed kunnen aantonen of er iets mis is met de schildklier.
Eind van de week weet ik de uitslag van dat onderzoek.

28/08/2003: Het schildklier-onderzoek was goed, ik had een ft3 uitslag van 2171,40 terwijl de waarde tussen 1894 en 3003 moet liggen... mijn ft3 is dus normaal. Eigenlijk had ik ook niets verwacht uit dat onderzoek, dus ik ben niet teleurgesteld of zo.

Vervolg

 

Sitemap