Terug

10/06/2002: Ik voel me sinds ik met het dieet ben begonnen wel lekkerder (minder beroerd en misselijk e.d), maar ik ben zo ontzettend moe en het wordt maar niet minder... ik heb zelfs het gevoel dat het steeds erger wordt. De computer staat eigenlijk alleen nog maar aan als ik me goed genoeg voel (met veel pushen) om wat aan mijn site te werken. 
Hebben jullie dat nu ook dat je soms gewoon zo vreselijk opstandig bent en dingen doet ook al weet je dat het niet goed voor je is?
Zo heb ik vandaag toen ik op stond een lieve vriendin gebeld en gevraagd of ze zin had om te komen. Ik denk dat de laatste keer dat ik haar gezien heb toch wel bijna een jaar geleden is. Zij is zelf ook ME-patiënte en dus begrijpt ze dit gelukkig. Eigenlijk was ik te moe om bezoek te ontvangen, maar ik was opstandig en wilde dat gewoon. We hebben heerlijk liggen kletsen en ik heb vreselijk genoten. Dat het nu en de komende dagen/weken nog minder met me is weet ik, maar ik heb het er voor over gehad. Ik denk dat je soms gewoon ff uit de band moet springen, of het nou kan ja of nee... 'gewoon' doen. Kijk, zo ga ik ook iedere keer over mijn grens als ik aan mijn site werk maar dat heb ik er voor over en trouwens wat moet ik anders... de hele tijd wat voor je uitstaren is ook geen pretje. Het is inmiddels wel zo dat ik bijna niet meer doe e-mailen, omdat dat gewoon te veel voor me is en ik mijn handen al vol heb aan het bijhouden van mijn site... wat ik overigens met liefde doe, tenminste zolang er lezers zijn.

20/06/2002: Donderdag 13 juni hebben we weer telefonisch contact gehad met Dr. v. Montfort. Ik mag nu iedere dag iets proberen van de voedselallergieën waar een 1 bij staat. De 1 staat voor zwakke reactie, het maximale is een 4 en dat staat dus voor zeer sterke reactie. Voorlopig moet ik het dus bij de 1-tjes houden. Ook heb ik acclysomadine van hem gekregen op recept. Hier ben ik gisteren, woensdag 19 juni, pas mee begonnen omdat de apotheek het niet eerder in huis had. Acclysomadine is een soort kleine versie van de acclydine-kuur, als ik het me goed herinner. Dr. v. Montfort hoopt dat ik me hierdoor iets minder moe ga voelen. Het zal ongeveer 2 weken duren voor ik hier iets van zal gaan merken. Waarschijnlijk krijg ik rond september nog een EPD-behandeling, maar dan de normale hoeveelheid. Ik had nu veel minder gekregen, omdat ik zo ziek en verzwakt ben en ik dan dus ook meer kans heb op een heftige reactie.
Er zit dus weer niets anders op dan afwachten en hopen dat die acclysomadine iets doet.

10/08/2002: Dinsdag 9 juli hebben we weer telefonisch contact gehad met dr. v. Montfort. Met de acclysomadine moet ik door blijven gaan en dan krijg ik nog Euzyme erbij, dit zijn enzymen die helpen met de spijsvertering. Verder heb ik ook nog Xaya gekregen, dit haalt de energie uit het eten en zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel wat meer stabiel blijft. Ook is er afgesproken dat ik 29 Augustus a.s. weer een EPD-behandeling krijg, maar nu een sterkere, dit betekent dan dus weer 4 dagen alleen boven liggen. Eerlijk gezegd verheug ik me hier op... lekker rust aan m'n knikker, slapen wanneer ik wil, tv kijken wanneer ik wil... alleen mijn lieve katjes zal ik wel weer vreselijk missen.

Vervolg

 

Sitemap