Terug

Toen ik die donderdag weer naar onder mocht was ik angstig; ik was bang dat het te vroeg zou zijn en dat ik allergisch zou worden voor mijn katten. Ook was ik bang dat ze me niet meer leuk zouden vinden omdat ik 4 dagen 'afwezig' ben geweest en dat ze me niet meer zouden herkennen. Stom uiteraard, maar toch spookte dat de hele tijd door mijn hoofd. Pietje heeft me in ieder geval gemist want zij kwam direct naar me toe om geknuffeld te worden en toen ik in bed lag kwam ze bij me liggen. Of Duvelke me gemist heeft weet ik niet zeker, hij vond het wel lekker dat er niemand in het bed lag zodat hij het helemaal voor zich alleen had. Nu ligt ie wel weer lekker bij me op bed. Ik verschrok me wel toen ik Duvelke weer zag na 4 dagen… jezus wat is die gegroeid!!!!
Ik hoop nu maar dat de bijwerkingen van korte duur zijn en dat in ieder geval de extreme moeheid en pijn snel minder wordt.

18/05/2002: Het is nu zaterdag en ik wil dit weekend proberen om mijn site geupdate te krijgen, dus volgt hier nog een korte update over hoe het nu met me gaat.
Het lijkt erop dat het nu de betere kant op gaat, tenzij het weer een paar 'goede' dagen zijn. Ik hoop maar dat nu eindelijk het dieet en de EPD-behandeling aanslaat en dat dit dus door blijft zetten.
Ik heb de afgelopen dagen lekker met mijn ziekenhuisbedje buiten onder de parasol gelegen... HEERLIJK!!!! Met de bedplanken er af past het bed net door de schuifpui van de serre... en `net` is voldoende. Dus wie weet heeft het buiten liggen met deze lekkere temperaturen ook wel meegeholpen dat het iets beter gaat. Ik heb zelfs weer een klein beetje kunnen borduren!
Woensdag is een hele slechte dag geweest, maar dat was ook een beetje mijn eigen schuld (zie 'Pijnstilling - Med. Cannabis 3' - 3e stukje).
Maar het gaat nu dus best lekker, althans voor mijn begrippen, en ik hoop maar dat het door blijft zetten.

31/05/2002: Zoals je misschien al gelezen hebt bij het gedeelte over pijnstilling (Pijnstilling - Med. Cannabis 4 en Med. Cannabis 5) heeft het niet echt best met me gegaan de afgelopen weken. Je kunt dus eigenlijk wel stellen dat het vooruitzicht van betere periode niet door is gegaan, maar gelukkig gaat het nu weer wat beter met me.
Ik heb de afgelopen dagen tabletten ingenomen van Vitelle BronzCare, die hebben me vorig jaar goed geholpen tegen de zonne-allergie/irritatie. Ik wilde hier eigenlijk nog mee wachten tot ik zeker wist hoe ik me voelde na de afgelopen weken, echter omdat het mooi weer wordt heb ik ze toch maar ingenomen. De vorige keer dat ik nl buiten was geweest kreeg ik oa een jeukende uitslag ook al lag ik in de schaduw. Toen ik al een paar dagen die tabletten genomen had kwam ik erachter dat er wortel- en tomaatextract in zit... tja laat ik daar nou net allergisch voor zijn, dus ben ik er maar weer mee gestopt. Mijn moeder is nu aan het kijken voor iets vervangends waar niets inzit wat ik niet mag hebben.
Helaas kan ik door het hele gedoe van de afgelopen weken niet zeggen of ik me nu iets beter voel van het dieet en/of de EPD-behandeling. Ook kan ik niet zeggen of dat van de afgelopen weken ook was gebeurd als ik geen dieet volgde en/of de EPD-behandeling had gedaan. Dit zijn nu eenmaal van die dingen waar je waarschijnlijk nooit achter zult komen. In ieder geval smaakt het dieet me nog altijd prima.

Vervolg

 

Sitemap