Terug

De volgende dag staan ze weer om 07.30 uur op de stoep, want 1 raam van de pui was gisteren onderweg naar ons toe gebarsten en daar kwamen ze nu dus een nieuwe voor erin zetten... ach wij kijken al niet raar meer op van zulke dingen. Nu maakten ze gelukkig wel minder lawaai, de oude pui is er tenslotte al uit.
De elektricien kwam ook nog om in de serre een stroompunt te maken voor het opladen van de accu van de elektrische rolstoel. Om 12.00 uur was iedereen weer weg. Het enigste wat Koppen Bouw nu nog moet doen is de schuifpui schilderen, maar dat kan uiteraard pas als het weer beter is. Dit zal dus wel in de lente of van de zomer zijn en dat ga ik hier niet meer vertellen, tenzij dit dan ook weer ellende veroorzaakt.
Snijders was ook nog gekomen in opdracht van Koppen Bouw, maar ze hebben alleen maar naar de verwarming gekeken en één of ander lulverhaaltje opgehangen en toen zijn ze weer afgetaaid zonder wat gedaan te hebben!!! In principe is voor mij hiermee een einde gekomen aan alle ellende van de aanpassingen en aanvragen. Alles bij elkaar heeft het 2 jaar geduurd, maar uiteindelijk is alles klaar en goed gekomen. En als ik soms de verhalen op het ME-platform lees, dan heb ik heel veel geluk dat ik de aanpassingen heb gekregen die ik heb aangevraagd.
Ik ben nu wel nog bezig met de gemeente om een badlift te krijgen... ik heb bezwaar ingediend tegen hun negatieve beslissing. Ik heb van Kersten Revalidatie een folder gekregen waar een badlift op staat die op waterdruk werkt; je ligt op een soort plank en via waterdruk zak je omlaag het bad in. De gemeente heeft dit afgekeurd, omdat de arts en ergonomisch adviseur in 2000 het volgende hadden geadviseerd: ligbad weg, natte cel (= douche) maken en dan liggend op een brancard-badlift onder de sproeier in de natte cel, op deze manier lig ik dan in hooguit 10 cm diep water... brrrr lekker koud. Jullie kunnen je wel enigszins voorstellen hoe duur zo'n verbouwing is, laat staan de ellende die je er weer mee hebt. En daarbij, ik wil mijn ligbad niet kwijt, ik ben net blij met mijn ligbad zodat ik af en toe in water kan liggen i.p.v. steeds alleen maar op bed gewassen te worden. In dit huis hebben we eindelijk een ligbad, terwijl we in ons vorig huis ik van 1998 tot 2001 alleen maar op bed ben gewassen omdat er een douche was waar ik geen gebruik van kon maken omdat ik niet kan zitten.
De badlift die ik bedoel kost t.o.v. hun advies maar een schijntje.
(noot d.d. juli 2004: die badlift heb ik inmiddels ontvangen, zie 'Fotoalbum - Mijn hulpmiddelen - deel 2'.)

P.S. door een mail-vriendin ben ik er achter gekomen, dat ik hier vergeten ben te vertellen hoe het verder is gegaan met de kleur tegels op de badkamer... nou er ligt nog steeds hetzelfde en er zal ook niets aan veranderd worden.
Helaas is op de foto de kleur niet goed te zien, in werkelijkheid is het nog wat blauwer cq. groener, maar je ziet wel dat het een duidelijk verschil is.

tegels badkamer
(voor/onder is groen, achter/boven is blauw)

15 juni 2001 t/m 4 januari 2002

Volgende

 

Sitemap