Terug

Henk heeft vrijdagmiddag, 14 september, van de gemeente te horen gekregen dat ons bezwaarschrift tegen de belbus is goedgekeurd!!! De gemeente betaalt de aanpassingen, zodat mijn elektrische rolstoel vervoerd kan worden!!!! JIPPIE!!!!

Het is nu zondag 16 september; helaas is het vrijdag niet gebleven bij ‘om het hoekje kijken’, nee hij is ook nog te voorschijn gekomen alleen deze keer gelukkig niet zo erg als die andere 2 dagen. Deze keer was ik gelukkig niet verlamd, maar ik had toch ook geen/weinig controle over mijn spieren. Gisteren, zaterdag, ben ik niet ingestort. Wel ben ik natuurlijk van de afgelopen dagen doodmoe. Eerlijk gezegd zie ik behoorlijk op als de schilder komt en niet alleen vanwege de verflucht, ik hoop echt dat het een beetje een fatsoenlijke tijd is.

Ik heb woensdag 19 september eindelijk mijn elektrische rolstoel gekregen!! Ik zou hem eigenlijk dinsdag al gekregen hebben, maar doordat Kersten pech onderweg had heb ik hem dus een dagje later gekregen. Het was wel heel vermoeiend toen ze hem brachten, want hij moest aangemeten worden… dus kijken voor de goede hoogte van de armleuningen, voetsteunen, hoofdsteun etc. Hiervoor moest ik dus zitten, ik mocht hem gelukkig wel in kuipstand zetten zodat het toch mijn onderrug wat ontlastte. Dus ik zat in die elektrische rolstoel, ik zag inmiddels al sterretjes en zwarte vlekken, begonnen Henk en die man te praten over computers. Ja hallo, ik zit hier te verrekken van de pijn en jullie zitten maar wat te lullen over computers, dat doen jullie maar als jullie klaar zijn en ik weer kan liggen. Ze vonden dat ik groot gelijk had en lagen in een deuk om mijn opmerking, maar ze hebben wel eerst de rolstoel afgemaakt en daarna zijn ze verder gaan kletsen over computers.

Vrijdag liet het weer eindelijk toe om mijn elektrische rolstoel uit te proberen… da was lachen!!!! Ik zwieberde van links naar rechts, tja heb al jaren niet meer achter het stuur gezeten!!!! Zegt Henk op een gegeven moment ‘zet hem eens een versnelling hoger’, aangezien we net op een recht stuk weg zaten waar geen verkeer was vond ik dat geen probleem… dus hups versnelling 3… hups versnelling 4, man ik zoefde ervandoor en Henk er achteraan rennen!!! Omdat me dit toch wat te snel ging heb ik hem maar terug in de 2 gezet, ik lag wel helemaal dubbel van de lach.

Maandagmiddag 24 september is de uitvoerder van Koppen Bouw komen kijken… er word veel gekeken maar niet veel gedaan. Snijders heeft vorig jaar oktober de verwarming bij in ons in de gang gehangen ivm aanpassingen. Sinds die tijd zijn wij al aan het bellen dat die verwarming het niet doet. Uiteindelijk heeft Snijders iemand gestuurd om naar de verwarming te kijken, daar hadden ze al vaker naar gekeken, diegene heeft het ook bij kijken gelaten en daarop hebben wij een rekening gekregen van bijna 260 gulden!!! Wij natuurlijk direct een brief geschreven dat wij dat niet betalen, de verwarming heeft het tenslotte nooit gedaan. Daarop belde Snijders ons weer dat we dat moesten betalen. Nee, zei ik, dat betalen we niet, desnoods schakelen we rechtsbijstand in. Dat zou ik maar niet doen, zei Snijders, want dan komen jullie er nog wel achter. Dus ook nog een beetje dreigen, daarop hebben we rechtsbijstand ingeschakeld. Dit even in het kort. Maar dat is dus 1 van de redenen dat de uitvoerder van Koppen Bouw is komen kijken en wat blijkt nou… Snijders heeft de buizen verkeerd om aangesloten en daarom wordt de verwarming niet warm!!! Is nu dus alleen de vraag of Snijders dat komt veranderen (Koppen Bouw werkt met Snijders samen) en anders moet er maar een ander bedrijf dat komen doen en NIET OP ONZE KOSTEN!!!

Vervolg

   

 

Sitemap