Terug

Dinsdagmorgen 10 juli staat er weer iemand van Snijders op de stoep om 08.15 uur, dus ik weer lekker met een beroerde kop naar onder, maar ze hebben zich wel aan de afspraak gehouden deze keer. Nu Koppen Bouw nog!! Hun projectleider is al een paar weken niet meer aanwezig op de zaak... ziek?, vakantie? We hebben geen idee, het enigste wat wij wel weten is dat komende vrijdag de laatste werkdag is en dat ze dan bouwvak-vakantie hebben 3 weken lang!! Dus kunnen wij nog niet verder, de gordijnen die normaal in de gang hangen, liggen nu al sinds 15 juni op de slaapkamer over de bank om het verkreukelen zoveel mogelijk te voorkomen. Het gordijn op de badkamer kunnen we nog steeds niet ophangen, het is nl zo dat als je in de buurt van het raam staat ze je buiten kunnen zien, vooral ’s avonds als het licht op de badkamer aan is.
Maar ja, ik heb nu in ieder geval een wc en overal heb ik nu eenhendel-kranen. Ik zou vandaag ook de intercom met elektrische deurontsluiter krijgen, maar nadat we al uren aan het wachten waren belde Henk om 14.00 uur maar eens op of ze daar nog voor kwamen vandaag. Nee, vandaag niet, morgen zou ik de intercom krijgen… niet dat ze dit even laten weten per telefoon!

Om 10.30 uur staat Koppen Bouw op de stoep, nadat Henk gistermiddag een boos telefoontje had gepleegd met hun. Ze hebben een koof om de wc-afvoer in de gang gemaakt en een andere deur op de wc onder gehangen. De ‘oude’ deur was pas ongeveer een half jaar ‘oud’, maar omdat er een beugel op de deur moet komen en deze deur hol is van binnen moet er dus weer een nieuwe komen. De man die de koof heeft gemaakt blijkt de broer te zijn van de eigenaar van Koppen Bouw, dus ik zeg tegen Henk dat hij hem de badkamer moet laten zien. Dus Henk gaat met hem naar boven en die man vind het dus ook schandalig zoals het tegelwerk gedaan is, hij zou dat tegen zijn broer zeggen en na de vakantie moeten we zijn broer opbellen en zeggen dat hij moet komen kijken… zouden we dan toch nog gelijk krijgen en dat het fatsoenlijk wordt gemaakt??!!!!
Om 16.30 uur waren ze klaar en gingen naar huis, maar de intercom heb ik nog steeds niet. Dus Snijders is zijn afspraken weer niet nagekomen!!!!
 
Deze week zien we niemand meer en dan hebben ze vakantie, dus na de vakantie wordt het weer vervolgd...

Vervolg

   

 

Sitemap