Terug

Vandaag, dinsdag 3 juli, is de gemeente om 08.00 uur begonnen met het verbreden van onze/hun oprit en ineens rond 11.30 uur waren de mannen weg, foetsie. Wij denken natuurlijk; die hebben pauze en komen daarna terug. Nou niet dus, rond 14.00 uur belde Henk de gemeente op met de vraag of ze hier nog verder gingen, ze zouden ons laten terugbellen. Rond 16.00 uur kreeg we een telefoontje van de gemeente, ze zouden morgenvroeg verder gaan…

Woensdag hebben we geen mannen van de gemeente gezien, misschien hebben ze wel vrij wegens de hitte. De ergonomisch adviseur is wel geweest ivm de elektrische rolstoel. Hij geeft als advies; 2 maanden proef, indien oké dan enkele aanpassingen aan de serre. Waarom eerst op proef? Omdat hij en de leverancier denken dat ik misschien te ziek ben voor de elektrische rolstoel, pijn met hoebels e.d. Ik moet bij de gemeente zijn voor een blits kleurtje, als zij dat niet goedkeuren dan krijg ik een gewone saaie grijze.

Het is nu donderdag, de gemeente is weer begonnen met de oprit… lekker vroeg om 08.00 uur, dus ik kon weer lekker vroeg kotsmisselijk naar onder (onze slaapkamer ligt nl vlakbij de oprit). Na een telefoontje van Henk bleek dat ze geen tijd hebben gehad de afgelopen dagen, ze moesten nl een paar huisuitzettingen doen en er waren een paar riools verstopt. De oprit is wel diezelfde dag nog afgemaakt, dus die zien/horen we niet meer.

Het is nu maandag 9 juli en het is niet te geloven, maar om 08.15 uur stond de tegelzetter op de stoep om het stukje vloer van de wc op de badkamer te betegelen en om 09.30 uur was hij al weer klaar. Dan snap je toch niet dat dat uurtje werk niet eerder had gekund?!! Morgen komen ze, volgens hem, de wc boven plaatsen, het kraantje van het fonteintje onder op de wc en de kraan van de wastafel op de badkamer. Zouden ze zich dan deze keer toch aan de afspraak houden??? Zoja, dan zien we morgen Snijders voor het laatst, want het werk wat daarna gedaan moet worden, moet Koppen Bouw doen. Ik ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Maar zo zie je wel weer, als je een instantie zoals de SPD inschakelt en hun plegen een telefoontje, dat doet meer dan wanneer jijzelf een telefoontje pleegt. ’s Avonds voor ik naar bed ga, ga ik even kijken op de badkamer naar het stukje wat betegeld is, en wat schetst mijn verbazing… het hokje waar de wc komt heeft blauwkleurige vloertegels, terwijl de rest van de vloer witte vloertegels zijn met een groenige waas erover!!!! Zijn die lui nou echt zo stom???!!! Het bad en de wasbak zijn nog van dat echte ouderwetse groen, de tegels zijn dus ook groen van kleur met op de wand af en toe een tegel met geel/oranje/terracotta-kleurige bloem erop. Nergens is de kleur blauw te bekennen en hun plakken een blauwe vloertegel op het wc’tje!!!! En aangezien het een open wc is, zie je dus duidelijk welke tegels blauw en welke tegels groenig zijn. Ik kom er echt niet met mijn verstand bij hoe die lui denken!!!!! Het zou beter uitzien als de badkamervloer helemaal met die tegels zouden leggen, maarja… wie zijn wij!!!!! Wij moeten er wonen en er tegenaan kijken, maar dat maakt geen bal uit, het moet gewoon allemaal zo goedkoop mogelijk!!!!!!

Vervolg

   

 

Sitemap