Terug

Het is inmiddels woensdag 27 juni en na diverse telefoontjes gepleegd te hebben, weten we nu dat we a.s. vrijdag gebeld worden over wanneer de werkers weer komen om het af te maken (komende maandag of dinsdag). We zullen dus deze hele week niemand zien, dus blijft al het werk liggen. Ik ben benieuwd of ze volgende week wel komen, want vorige week zeiden ze dat ze het deze week zouden afmaken. Je kunt dus absoluut geen afspraken met dit bedrijf maken.
Weten jullie waar we ook nog achter zijn gekomen? De rolstoel die mijn ergotherapeute heeft aangevraagd voor mij hebben ze bij de gemeente niet. Ik heb dit nagezocht in mijn papieren. Wat blijkt… ik heb een kopie van de aanvraag gedateerd 16 februari 2001. En nu, anno bijna juli, komt de gemeente erachter dat zij dus van niets weten, terwijl ik er al diverse keren voor gebeld heb. Als ik mijn telefoonkosten voor dergelijke dingen vergoed zou krijgen, dan zou ik rijk zijn. Mijn elektrische rolstoel heb ik ook nog steeds niet!!! Nou moeten ze weer eerst kijken of er niet verbouwd moet worden voor ik de elektrische rolstoel krijg, dit kan dus nog heel lang gaan duren. Ik heb hier vreselijk de pest in… nu is het mooi weer en nog kan ik niet zelfstandig weg (het dorp in naar de markt ofzo)!!! Zoals het er nu uitziet mag ik blij zijn als ik dit jaar mijn elektrische rolstoel nog krijg. Nou, ik zal je eerlijk zeggen, als het zo moet en het duurt nog lang dan hoef ik hem niet meer!!!! Ik modder nu al jaren aan zoals het nu gaat, dus kan ik ook wel zo door blijven gaan. Ik heb die elektrische rolstoel in december 2000 al aangevraagd en ik weet nu nog steeds niet wanneer ik hem krijg, het enigste wat ik weet is dat ik hem krijg.

Maandag 2 juli hebben we niemand gezien, dinsdag 3 juli ook niet en jullie raden het misschien al… we zijn vrijdag niet gebeld geworden. Dus Henk belt Snijders op, dat is het bedrijf dat de waterleidingen, het tegelwerk etc. doet, en vraagt waar ze blijven. Zeggen hun gewoon dat er niets was afgesproken!!!! Nu willen ze dan morgen (woensdag) of overmorgen (donderdag) komen. Nou ik word dus vreselijk kwaad en zeg tegen Henk dat hij mij de telefoon moet geven. Ik zeg tegen Dhr. Snijders van Snijders Verwarmingsindustrie te Weert dat we een afspraak hadden… nee, zegt hij, we hadden niets afgesproken… jawel, zeg ik, dat hebben we wel… zal dan wel, zegt hij en zegt dat zij dan morgen of overmorgen komen… nee, zeg ik, dat kan niet, ik heb &%$ extra mijn agenda op jullie aangepast omdat jullie maandag of dinsdag zouden komen, voor woensdag en donderdag heb ik afspraken staan (woensdag komt eindelijk de ergonomisch adviseur om te kijken of ik thuis met de elektrische rolstoel naar buiten kan en donderdag komt Hilde (jawel, de bekende Hilde-moderator komt op bezoek)… dan komen we komende maandag of dinsdag, zegt hij… dan ben ik benieuwd of jullie je deze keer aan de afspraak houden, zeg ik sarcastisch… ja we komen, zegt hij… dat hoop ik, want maandag 16 juli mag ik met de boot van het Rode Kruis mee en ik heb geen zin om door toedoen van jullie dat ik dan de hele week voor pampus lig op de boot, zeg ik.
Jullie kunnen je wel indenken hoe kwaad wij zijn. Mag ik een week mee op de boot, dus moet ik van tevoren rusten, nee Snijders wil me dat ff lekker gaan vergallen!!!!

De SPD-consulent is vandaag geweest, ik heb hem alles verteld en hij gaat daar nu voor ons achteraan, dat scheelt voor mij tenminste al een hoop stress. Ook hij vindt trouwens dat het tegelwerk op de badkamer een schandaal is, dus daar probeert hij ook wat aan te doen.

Vervolg

   

 

Sitemap