Terug

Snappen jullie dat nou?; de kranen liggen al sinds vrijdag klaar en het fonteintje sinds gisteren om gemonteerd te worden… en er komt geen hond om dat te doen!!!
Het is inmiddels vrijdag, gisteren is er niemand geweest. Vandaag stonden ze dus met 2 man sterk om 08.00 uur op de stoep. Henk wil me weer naar onder helpen, maar ik ben zo moe dat ik mijn ogen niet eens open krijg. Met veel moeite krijg ik eruit dat ik wil slapen, dit heb ik een aantal keer moeten herhalen omdat Henk mij niet verstond, dus het praten van mij is ook weer niets. Met nog meer moeite krijg ik mijn oordopjes in en zet mijn oogmasker op, dit heeft zoveel energie gekost dat ik daarna direct in slaap val. Om 13.30 uur word ik wakker, helemaal geradbraakt maar ik krijg nu gelukkig wel mijn ogen open. Henk helpt me naar onder en zegt dat de 2 mannen rond 12.00 uur weer weg zijn gegaan. Ze hebben het fonteintje op de wc onder opgehangen, het kraantje wat erbij zat was uiteraard de verkeerde… en de goeie moet dus weer besteld worden. Ik kijk hier ondertussen al niet meer verbaasd van op! Boven hebben ze de badkraan vervangen en het tegelwerk van gisteren gevoegd. De kraan van de wastafel op de badkamer hadden ze helemaal niet bij zich. Ik zou gister of vandaag de intercom aangesloten krijgen, de kabel was vorige vrijdag al gelegd. De intercom moesten ze nog bestellen en die zouden ze op z’n laatst vrijdag binnenkrijgen. Ja, ze hebben hem inderdaad binnengekregen, alleen bleek toen dat ze de verkeerde besteld hadden. Wat zijn dat toch een OENEN, de intercom boven hebben hun ook opgehangen, de kabel voor de intercom hebben ze vorige vrijdag gelegd…. hoe kunnen ze dan in godsnaam de verkeerde bestellen!!!!!! Dit gaat dus weer een week extra duren. Ik snap niet dat dit bedrijf nog bestaat????!!!!!!

Wat de tegels boven betreft, ja dat is weer een ander verhaal. Ze gaan dat niet fatsoeneren, daar moet de gemeente maar extra voor betalen… tja en of hun dat doen betwijfel ik.
Trouwens het is toch hun fout, hadden ze maar fatsoenlijk moeten kijken naar de afmeting van de tegels die er al hangen!!!! Als je niet al ziek bent, dan word je hier dus doodziek van. Vandaag hebben we dan dus ook maar weer de hulp van de SPD ingeroepen. Henk is helemaal pissed off. Hij heeft zoiets van ‘ja dat dat zo zou lopen had ik wel gedacht’ aangezien zij vorig jaar er een half jaar over hebben gedaan om onder een wc te maken, ‘maar als ze toch iedere keer maar voor kleine klusjes komen, dat ze dan $%$# niet ’s middags komen, nee komen iedere keer ’s morgens vroeg en jij (ikke dus) bent daardoor helemaal kapot, dat ze daar $#%# geen rekening mee houden!!!’. En weten jullie wat, hij heeft nog gelijk ook… doordat ze iedere keer zo lekker vroeg op de stoep staan, ben ik weer terug bij af, ik kan weer niet meer lopen/zitten/praten etc. en dat alleen maar omdat ik niet mijn rust krijg die ik nodig heb!!!! Ik ben door dit alles ook nog eens ondertussen hartstikke gefrustreerd… zou je ook niet?!!!
Ze hadden ons gezegd dat het deze week klaar zou komen… nou niet dus! Nu zeggen jullie natuurlijk ‘als dat vorig jaar al zo ging, waarom hebben jullie dit dan hun weer laten doen?’. Nou dat is het probleem, als het aan ons lag hadden zij deze opdracht helemaal niet gekregen, nee van ons zouden ze eigenlijk nog niet eens meer mogen binnenkomen. Maar wij zitten gehuurd en dan beslist de eigenaar welke aannemer de opdracht krijgt en aangezien de eigenaar bij dit bedrijf (Koppen Bouw te Weert) werkt…………!!!!

Vervolg

   

 

Sitemap