Fotoalbum - Mijn hulpmiddelen

Dit is een zgn luiwammes, oa te verkrijgen bij de Marskramer. Hij is ergonomisch gevormd naar je lichaam, waardoor het heerlijk ligt.
luiwammes in zitstand luiwammes in ligstand

Dit is mijn po-stoel (in de keuken van het vorig huis). Henk gebruikt pedaalemmerzakken, zodat hij die uit de emmer kan halen, dichtknopen en hups bij de vuilnis. Op die manier hoef je de emmer niet schoon te maken, want dat is toch wel een stink-karweitje.
po-stoel

Dit is een vrouwenurinoir voor staand of zittend gebruik, te verkrijgen bij het groene kruis. In het begin gebruikte ik alleen deze, nu gebruik ik hem alleen nog maar om urine in te bewaren voor als er niemand is om de liggende om te kiepen.
vrouwurinoir van opzij gezienvrouwenurinoir van voren gezien

Deze vrouwenurinoir is alleen voor liggend gebruik. Zoals jullie kunnen zien zit hier geen deksel bij, daarom gebruik ik die andere plasfles ernaast. Iedereen weet tenslotte wel dat als urine lang staat dat het dan gaat stinken en op deze manier heb ik daar geen last van.
vrouwenurinoir voor liggend gebruik

Dit is het luchtmatrasje (bow-air matras), wat bovenop de gewone matras komt te liggen. Helaas ligt het wel kouder dan een gewone matras, omdat de lucht in de matras niet op temperatuur is/komt.
luchtmatras close-up van de luchtmatras

Omdat ik allergisch ben voor papier en inkt, lees ik MEdium met katoenen handschoentjes aan. Deze handschoentjes worden normaal gebruikt bij brandwonden. Ik heb ze gewoon voorgeschreven gekregen van mijn huisarts. Ze hebben nu een mooie blauwe kleur, nadat ik ze bewust met een donkerblauw laken heb laten wassen wat afgeeft.
handschoenen

Dit is mijn medicijndoosje. Hier zitten 7 doosjes in waar de dagen opstaan en ieder doosje is verdeeld in 4 vakken; 's morgens, 's middags, 's avonds en 's nachts. Op deze manier wordt het moeilijker om een tablet te vergeten.
medicijndoosje

Vervolg

 

Sitemap